Ποιοί είμαστε, χθες σήμερα αύριο

Σχεδόν πενήντα χρόνια από το πρώτο κατάστημα στην πλατεία Ομονοίας και τριάντα από την είσοδο στον απαιτητικό χώρο του ρουχισμού εργασίας, η εταιρεία “Μ.ΦΟΥΡΛΑΣ” συνεχίζει την σταθερά ανοδική πορεία της έως σήμερα.

Η εταιρεία είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στο Μαρούσι.

Με την συμμετοχή του ιδίου αλλά και των παιδιών του Αλέξανδρου και Κωνσταντίνου, η οικογένεια συνεχίζει την πορεία και την υλοποίηση του οράματος του ιδρυτή της εταιρείας.

Με την ίδια κατανόηση και αντίληψη όσον αφορά τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά και της Αγοράς γενικότερα.

 Η εταιρεία αυτή την στιγμή δραστηριοποιείται σε δύο κύριους τομείς: των επιδιορθώσεων ρουχισμού (π.χ. αλλαγή φερμουάρ, φόδρας, γαζιά ασφαλείας κ.α.),  και μεταποιήσεων ρουχισμού (π.χ. στενέματα, κοντέματα, μακρέματα με προσθήκη υφάσματος κ.α.) αφενώς, και αφετέρου στον επαγγελματικό ρουχισμό εργασίας και προβολής της εταιρικής ταυτότητας (π.χ. ρούχα εστίασης, φόρμες εργασίας, υποδήματα, κράνη ασφαλείας γάντια για βαρειές εργασίες, μπλουζάκια συνεδρίων κ.α.).

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στις τεχνικές ενσωμάτωσης στοιχείων διάκρισης και μοναδικότητας, καθώς  ο πελάτης είτε ατομικά είτε σε επίπεδο εταιρείας μπορεί να τυπώσει ή να κεντήσει το logo ή το μονόγραμμα της αρεσκείας του.