Λίγη Ιστορία, αγάπης για το ένδυμα σημασίας στην λεπτομέρεια σεβασμού στον πελάτη

Το 1963 στο κέντρο της Αθήνας στην πλ. Ομονοίας, ο Μ. ΦΟΥΡΛΑΣ άνοιξε το πρώτο του ραφείο.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του καταστήματος ο Μ. Φούρλας επέδειξε άριστο επαγγελματισμό. Tέλεια ραμμένα ρούχα ακριβώς στα μέτρα του κάθε πελάτη, άριστα υλικά, υφάσματα, κλωστές, πρώτες ύλες. Στόχος του ο πελάτης του να είναι και να φαίνεται μοναδικός.

Έτσι, μέρα με την μέρα, χρόνο με τον χρόνο κατόρθωσε να χτίσει τόσο στέρεες σχέσεις με την πελατεία του, που τον οδήγησαν τελικά ν’ ανοίξει στις αρχές της δεκαετίας του ’80 κατάστημα και στο Μαρούσι, πάντα με δημιουργίες δικές του αλλά και άλλων οίκων.

Συνεχίζοντας ουσιαστικά στον δρόμο που ο ίδιος δημιούργησε, με σκοπό το τέλειο αποτέλεσμα αισθητικά και λειτουργικά, μέσω υλικών που όπως αναφέραμε αντέχουν στην χρήση και στον χρόνο κατόρθωσε το 1980 να λανσάρει στην Αγορά την πρώτη του γκάμα με ρουχισμό εργασίας.

“Λανσάρει” με την έννοια ότι κι εκεί ήταν από την πρώτη  στιγμή πρωτοπόρος, διατηρώντας πάντοτε τις βασικές αρχές του: Σεβασμός στον πελάτη, προσεγμένες τιμές, αισθητική, λειτουργικότητα, διάρκεια.

Και αυτή η επιλογή του δικαιώθηκε με την άμεση και ευρύτατη αποδοχή που του επιφύλαξε η Αγορά στην οποία απευθύνθηκε: Εστίαση, ξενοδοχεία, βαριά βιομηχανία, τουρισμός.